Φροντιστήριο Υποδομή

Πρόκειται για την ιστοσελίδα του φροντιστηρίου Υποδομή. Υποστηρίζει άρθρα, νέα, gallery εικόνων, σελίδα επικοινωνίας και καταστημάτων.

Front

Η αρχική σελίδα ξεκινάει με ένα slider από εικόνες. Κάτω από αυτό, υπάρχουν 3 παράγραφοι σε χρωματιστά πλαίσια των οποίων το περιεχόμενο είναι η περίληψη από 3 επιλεγμένα άρθρα. Στη συνέχεια υπάρχουν 2 τμήματα, το τελευταίο νέο και η τελευταία ανακοίνωση με αντίστοιχο σύνδεσμο για να δει περισσότερα ο επισκέπτης. Σε κάθε σελίδα υπάρχει το κύριο μενου επιλογών και το footer μενου. Από αυτά ο επισκέπτης μπορεί να δει άρθρα, ανακοινώσεις ή νέα του φροντιστηρίου ή να πάει σε άλλο σύνδεσμο εκτός ιστοσελίδας.

Η σελίδες των άρθρων δείχνουν την ιεραρχία των σελίδων (όπως είναι στο μενου) στο αριστερό μέρος και το περιεχόμενο του άρθρου στα δεξιά. Η λίστα νέων και ανακοινώσεων δείχνουν αντίστοιχα τη περίληψη και την βασική εικόνα για κάθε νέο και ανακοίνωση. Επίσης ένα άρθρο που περιέχει μόνο εικόνες παρουσιάζεται ως gallery με τα thumbnails των εικόνων. Τέλος στη σελίδα επικοινωνίας υπάρχει αντίστοιχη φόρμα για οτιδήποτε θέλει να ρωτήσει ή να αναφέρει ο επισκέπτης.

Διαχειριστικό

Στο διαχειριστικό ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει κάποιες ρυθμίσεις για το site. Ορισμένες από αυτές είναι τα 3 επιλεγμένα άρθρα και οι εικόνες του slider που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει, να επεξεργαστεί και να διαγράψει νέα, άρθρα, καταστήματα, menu items.

Για την διαχείριση των media (εικόνες, αρχεία, youtube video) υπάρχει το media manager όπου μπορεί να ανεβάσει το media της επιλογής του. Μόλις γίνει το upload, θα εμφανιστεί στο ανάλογο τμήμα του media manager. Τα media που δεν χρησιμοποιούνται εμφανίζονται στο ανάλογο τμήμα, ώστε να μπορεί να κάνει ασφαλή διαγραφή αν το επιθυμεί, χωρίς να επηρρεάσει τη λειτουργικότητα του front.

Info: custom framework, jQuery