Οικοδιδάσκαλοι

Γενικά

Ιστοσελίδα με αγγελίες καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα. Αναζήτηση με βάση την περιοχή, την κύρια διδασκαλία, ταξινόμηση με διάφορα κριτήρια και φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων για την εύρεση του κατάλληλου καθηγητή.

Στην ιστοσελίδα μπορούν να έχουν λογαριασμό γονείς και καθηγητές. Οι γονείς κάνουν εύκολα λογαριασμό δίνοντας απλά ένα email και ένα κωδικό πρόσβασης, ενώ οι καθηγητές συμπληρώνουν μια φόρμα με διάφορα στοιχεία όπως μέρη διδασκαλίας, επίπεδο εκπαίδευσης, διδακτική εμπειρία και προσωπικά στοιχεία.

Ο επισκέπτης

Με την εύρεση αποτελεσμάτων, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το καθηγητή που θέλει, εύκολα, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα. Στα φίλτρα υπάρχουν επιλογές για τα μαθήματα και τα επίπεδα της διδασκαλίας που επέλεξε. Για παράδειγμα στην κατηγορία "Γυμνάσιο και Λύκειο" ο επισκέπτης μπορεί να ψάξει για καθηγητή που κάνει μαθηματικά Α Γυμνασίου και φυσική κατευθυνσης Β Λυκείου, ώστε με ένα καθηγητή να καλύψει την εκπαίδευση και των δύο παιδιών του.

Ο καθηγητής

Ο καθηγητής εφόσον έχει κάνει λογαριασμό με τα έγκυρα στοιχεία του, μπορεί μέσα από το λογαριασμό του να προσθέτει τις διδασκαλίες που κάνει, επιλέγοντας τα διαθέσιμα μαθήματα και επίπεδα που υπάρχουν. Επίσης μπορεί να μεταβάλλει κάποια προσωπικά στοιχεία, διδακτική εμπειρία, τόπους διδασκαλίας κ.ά. Οποιαδήποτε αλλαγές κάνει στο λογαριασμό του, περνούν από έλεγχο από το διαχειριστή της ιστοσελίδας.

 

Info: custom framework, jQuery